Image and video hosting by TinyPic

25/11/11

Σε γάγγραινα τείνουν να μετατραπούν οι πληγές γύρω από τα τραυματισμένα δάχτυλα του Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι...

Σε γάγγραινα τείνουν να μετατραπούν οι πληγές γύρω από τα τραυματισμένα δάχτυλα του Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι, όπως αναφέρουν οι γιατροί, τονίζοντας την ανάγκη άμεσης χειρουργική επέμβασης, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο Sky News. Οπως ανακοίνωσαν οι γιατροί, ο Σαΐφ, μπορεί να αρρωστήσει βαριά, εάν δεν θεραπευτεί η κατάσταση στα χέρια του.
Ο Σαΐφ αλ Ισλάμ, ο πιο προβεβλημένος γιος του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, απεικονίζεται με επιδέσμους στο δεξί του χέρι μετά την σύλληψή του από μαχητές, στα νότια της χώρας.
Ο γιατρός, Αντρέι Μουρακόφσκι, που εργάζεται στην Ζιντάν όπου συνελήφθη ο Σαΐφ, τον περιποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι πληγές του δεν είναι σε καλή κατάσταση και ίσως χρειαστεί ακρωτηριασμό. Η πληγή έχει καλυφθεί από γαγγραινώδεις και νεκρωτικούς ιστούς.
"Ο δείκτης του έχει σκιστεί μέχρι την μέση φάλαγγα (κόκαλο του δακτύλου), τα κόκκαλα είναι όλα θρυμματισμένα. το ίδιο συμβαίνει και στον αντίχειρα", δήλωσε ο γιατρός.
Πιστεύεται ότι αυτοί που συνέλαβαν τον Σαΐφ του έκοψαν τα δάχτυλα, ως εκδίκηση, αλλά ο γιατρός υποστήριξε ότι τα τραύματα ήταν συνέπεια έκρηξης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .