Image and video hosting by TinyPic

28/11/11

Ο ΓΑΠ, πρέπει να προσλάβει σύμβουλο του τον Τσάκα Τσούκα, αφού είναι το ίδιο καλό στις μπαρούφες...

Να παρέμβει ώστε να σταματήσει τις δηλώσεις ο Βλάσης Τσάκας ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γόντικα.
«Κάντε κάτι με αυτά που λέει ο Τσάκας. Ξεφτιλίζει τον Παναθηναϊκό και δεν κάνετε τίποτα. Έχουμε γίνει ανέκδοτο» του είπαν και ο Γόντικας απάντησε: «Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και απ' αυτά που λέει». Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μιλώντας με εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε επίσης για τον εκπρόσωπο του Αλ Σαούντ. «Τι θέλει ο κ. Τσάκας και παραπονιέται; Του δώσαμε τη σουίτα 29. Δεν έχει θεσμικό ρόλο, οπότε δεν έχει καμία δουλειά στα επίσημα του γηπέδου».

Πριν συμβούν όλα αυτά στο γήπεδο, η πλευρά του Αλ Σαούντ διέρρεε πως τα χρήματα θα μπουν Τετάρτη ή Πέμπτη το αργότερο και αυτό θα γίνει σε τράπεζα του Λονδίνου. Για το θέμα του πρίγκιπα μίλησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα και όλα αυτά να μην είναι μπαρούφες». Ο Γιαννακόπουλος μίλησε και για τον Σισέ. «Ξέρω ότι θα έρθει ο Σισέ, αλλά πλέον δεν πρέπει να μας απασχολεί και τόσο γιατί δεν παίζει στον Παναθηναϊκό».

Στο μεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας με νέες δηλώσεις του χθες το βράδυ στο site «prasinanea.gr» συνέχισε να αφήνει ανοικτό το θέμα της αποχώρησης:
«Έγινε μία δήλωση από μένα μετά το τέλος του αγώνα η οποία ήταν αληθινή, αλλά εν βρασμώ. Όντως ήμουν απόλυτος ότι αποσύρουμε την πρότασή μας, διότι δεν μας σεβάστηκαν. Από τη μία σκέφτομαι, πάντα σε επικοινωνία με τον πρίγκιπα, να αποσύρουμε την πρόταση γιατί δεν μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν αξίζει να κάνω τη χάρη σε όσους επιθυμούν να χαλάσει το deal. Αυτός που έχει δίκιο είναι ο κόσμος, ο οποίος ακούει πολλά και διάφορα. Πρώτα σε αυτόν πρέπει να αποδείξουμε την αξιοπιστία μας, την οικονομική επιφάνεια του πρίγκιπα. Ο κόσμος δικαιούται μία εξήγηση και θα την έχει. Αφού παρουσιάσουμε τα χρήματα και πείσουμε τον κόσμο, τότε θα ανακοινώσουμε τι θα πράξουμε τελικά».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .