Image and video hosting by TinyPic

25/11/11

Πορείες και απεργίες πρέπει να απαγορευτούν στην Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματικών Οργανωτών Συνεδρίων...

Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα απεργήσουν στην Ελλάδα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και δεν θα υπάρχουν άλλες απεργίες ή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ζητούν οι διοργανωτές συνεδρίων προκειμένου να διοργανώσουν συνέδρια στην πρωτεύουσα.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματικών Οργανωτών Συνεδρίων, Ντίνος Αστράς, το πλήγμα δεν προέρχεται μόνο από τον εξωτερικό τουρισμό, αλλά και από τα εθνικά συνέδρια που εμφανίζουν μείωση 12% σε σχέση με πέρσι.

Ζήτησε από τον υπουργό Τουρισμού τη δημιουργία επιτροπής διαχείρισης κρίσεων -που θα απαρτίζεται από επαγγελματίες- προκειμένου να απαλύνει τις εικόνες για το κέντρο της Αθήνας.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, χαρακτήρισε «αρνητικό μήνυμα» την ακύρωση του συνεδριακού τουρισμού, ο οποίος – όπως είπε – θα έφερνε στην πόλη 10.000 άτομα μέσα στην επόμενη τριετία.

Όπως είπε, το γεγονός ότι πλέον τα ξενοδοχεία της Αθήνας δε θα έχουν τουρισμό ούτε το χειμώνα, «υποσκάπτει τη γενικότερη οικονομική κατάσταση και στοιχίζει στην κοινωνία».


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .