Image and video hosting by TinyPic

19/11/11

Καλά, πόσο ηλίθιοι μπορεί να είστε; Σφάζεστε μεταξύ σας για στημένα παιχνίδια και οι πολιτικοί ξεκαρδίζονται στα γέλια...

Αρκετές ώρες πριν οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βρεθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στους δρόμους. Εκατέρωθεν επιθέσεις, ξύλο, πετροπόλεμος και μολότοφ έστησαν για άλλη μία φορά ένα σκηνικό θλιβερό αλλά και σύνηθες για ντέρμπι «αιωνίων». Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε στον κεντρικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι άγνωστοι, που δεν φορούσαν διακριτικά, επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και εκτόξευσαν μολότοφ και πέτρες προς το κτήριο. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έμειναν μέσα για να προφυλαχθούν και λίγα λεπτά αργότερα οι ίδιοι άγνωστοι επανεμφανίστηκαν. Μόνο που πλέον η αστυνομία ήταν κοντά και έκανε χρήση χημικών για να τους απομακρύνει. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά, όμως οι χούλιγκανς διέφυγαν με μηχανάκια.

Την ίδια στιγμή, περίπου 15 οπαδοί του Ολυμπιακού καταγγέλουν ότι δέχονταν επίθεση στην οδό Λένορμαν και στη γέφυρα του Κηφισού, την ώρα που πήγαιναν στο γήπεδο. Ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένας τραυματίας, όχι σοβαρά, και τόνισαν ότι προτίθενται να κάνουν μηνύσεις κατά αγνώστων.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .