Image and video hosting by TinyPic

28/11/11

Ξέρετε ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην υφήλιο, που όλοι οι μεγιστάνες ενδιαφέρονται να επενδύσουν σ’ αυτήν;

Ο ρωσικός κολοσσός GazProm φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία που ετοιμάζει να παρουσιάσει πρόταση για την απόκτηση του πακέτου μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Όσο η υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ καθυστερεί και μετά από όσα ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα ΠΑΟ - ΟΦΗ με τον εκνευρισμένο Τσάκα να δηλώνει ότι «αύριο αποσύρουμε την πρόταση» και λίγη ώρα αργότερα να ανασκευάζει, στην ΠΑΕ είναι έτοιμοι να ανάψουν το πράσινο φως στην Arboris Capital για να φέρει την πρόταση της GazProm.

Άλλωστε και οι δύο πλευρές έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον Παναθηναϊκό. Η πλευρά του Σαουδάραβα να επισπεύσει τις διαδικασίες, και η Arboris να είναι έτοιμη να παρουσιάσει την πρότασή της άμεσα, σε περίπτωση που της ζητηθεί.

Η Arboris φαίνεται να τηρεί την ρήτρα εμπιστευτικότητας, παρά ταύτα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι υπάρχουν επαφές με τον ρωσικό κολοσσό GazProm.

Πρόκειται για ένα τεράστιο όμιλο που δραστηριοποιείται στον χώρο την ενέργειας, με κύρια απασχόληση τη διαχείριση φυσικού αερίου, και έχει εμπλακεί εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου με σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Και για να γίνει πιο κατανοητό το μέγεθος και η ποιότητα οργάνωσης της GazProm, μπορούμε να αναφέρουμε απλά ότι έχει μέχρι και δικό της τμήμα σκάουτινγκ και δικό της γραφείο μάνατζερ για να καλύπτει τις μεταγραφικές ανάγκες των συλλόγων που επενδύει!

Τέλος, να σημειωθεί ότι και ο Ολυμπιακός είχε έρθει κοντά σε συμφωνία με την εν λόγω εταιρία πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν ευδοκίμησε, ενώ για την ώρα η Arboris δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη φημολογία.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .