Image and video hosting by TinyPic

14/11/11

Σε καταγγελίες για διαπλοκή στρατιωτικών και δημοσιογράφων προέβη ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας...

Σε καταγγελίες για διαπλοκή στρατιωτικών και δημοσιογράφων προέβη ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Έσπασα υποσυστήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέσα στο ΥΠΕΘΑ, υποσυστήματα από την εποχή Τσοχατζόπουλου μέχρι την εποχή Μεϊμαράκη. Δεν έχουν λυθεί κορυφαία ζητήματα εξοπλιστικών προγραμμάτων από τα υποσυστήματα που λειτουργούν οριζόντια. Ήθελα να βάλω πόθεν έσχες για τη στρατηγική ηγεσία από το 1996 μέχρι σήμερα και αυτό τους ταρακούνησε. Ανώτεροι αξιωματικοί έκαναν παιχνίδι με δημοσιογράφους "delivery boys". Ορισμένοι δημοσιογράφοι έγιναν διαμεσολαβητές συμφερόντων με περιοδικά ιλουστρασιόν. Προσπάθησα όλα αυτά να τα τσακίσω» υπογράμμισε o κ. Μπεγλίτης με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος.

Τα όσα είπε ο κ. Μπεγλίτης προκάλεσαν την παρέμβαση του πρώην αρχηγού ΓΕΣ κ. Φράγκου, ο οποίος τον προκάλεσε να κατονομάσει τους εμπλεκόμενους και να δηλώσει εάν εννοεί τον ίδιο, εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση ότι δεν αναφέρεται σε αυτόν.

Για τη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, έκανε λόγο για «σουρεαλιστικό σχήμα που προκαλεί προβληματισμούς για το μέλλον και θα προκαλέσει εσωτερικές αντιφάσεις και εκρήξεις».

Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας αναμένεται να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .