Image and video hosting by TinyPic

15/11/11

Τώρα το κατάλαβες Σαμαρά, ότι ο Παπαδήμος θα είναι ισόβιος πρωθυπουργός κατά διαταγή της Ευρωπαϊκής συμμορίας;

Μουδιασμένοι ήταν χθες βράδυ στη βουλή οι περισσότεροι «γαλάζιοι» βουλευτές μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος απέφυγε κάθε αναφορά σε εκλογές, διαπιστώνοντας, μάλιστα, ότι αυτή η κυβέρνηση έχει να κάνει δυσανάλογα μεγάλο έργο σε σχέση με το χρονικό ορίζοντα που έχει μπροστά της.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς ενώπιον των βουλευτών του είχε επιμείνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου αφήνοντας, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να άρει τη στήριξή του στη νέα κυβέρνηση, σε περίπτωση που δεν στηθούν πρόωρες κάλπες, τις οποίες χαρακτήρισε «βαλβίδα ασφαλείας για να αποτραπεί η κοινωνική έκρηξη».

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση για άλλες 98 ημέρες», έλεγε στο εντευκτήριο της Βουλής στέλεχος της ΝΔ που, πάντως, δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για την ατζέντα που έβαλε ο κ. Παπαδήμος, ανοίγοντας τα χαρτιά του. «Πολλά από αυτά είναι εκτός της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών», σχολίαζε βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας προβληματισμό για τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ, σε περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει, για παράδειγμα, να φέρει στη βουλή το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

«Αυτά που άκουσα είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από όλα όσα είπε το μεσημέρι ο Σαμαράς», έλεγε βουλευτής από την περιφέρεια, υπενθυμίζοντας ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ στην κοινοβουλευτική ομάδα ξεκαθάρισε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να δώσει κανένα συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ και την προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάσταση, στην οποία οδηγήθηκε η χώρα, έπειτα από τις παλινωδίες, όπως τις χαρακτήρισε, του Γ. Παπανδρέου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .