Image and video hosting by TinyPic

26/11/11

Τον έκαναν τουλούμι για ένα κινητό...

Ο ένας και μοναδικός υπάλληλος που βρισκόταν στον χώρο φύλαξης μεταχειρισμένων εξαρτημάτων άντλησης υδάτων σε οικισμό της Ροδόπης, πίστεψε ότι είχε να κάνει με «κυνηγούς» χαλκού ή μετάλλων όταν είδε δύο άγνωστους άνδρες να παραβιάζουν μέρα- μεσημέρι την περίφραξη.

Όμως, εκείνοι είχαν άλλο στόχο. Επιτέθηκαν ταυτόχρονα στον 41χρονο υπάλληλο και τον ξυλοκόπησαν άγρια ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Στη συνέχεια, άρπαξαν μόνο το… κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν! Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής, άνδρες του οποίου έκαναν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι όμως πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

* Στα πράσα έπιασαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Κοζάνη έναν 23χρονο, που είχε μπει κρυφά στο ορυχείο του Νότιου Πεδίου και «ρουφούσε» με χειροκίνητη αντλία το πετρέλαιο από έναν εκσκαφέα της επιχείρησης! Όταν συνελήφθη, ο νεαρός είχε ήδη γεμίσει επτά πλαστικά δοχεία, μέσα στα οποία βρέθηκαν 72 λίτρα πετρέλαιο! Ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .