Image and video hosting by TinyPic

28/11/11

Μεγάλη ντροπή για την ομάδα της ΑΕΚ...

Πολυεθνική εταιρεία με έδρα την Τουρκία φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να επενδύσει στην ΑΕΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης, έχει ήδη ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όπου συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του ομίλου Sabancı Holding, ο οποίος απασχολεί 65.000 υπαλλήλους. Μάλιστα, η οικογένεια Σαμπαντζί θεωρείται μία από τις πλουσιότερες στη γειτονική χώρα, έχοντας στην κατοχή της το 60,6% του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου.

Να σημειώσουμε ότι η Γκιουλέρ Σαμπαντζί, διευθύντρια και CEO της εταιρείας ανακηρύχθηκε η δεύτερη πιο ισχυρή γυναίκα-επιχειρηματίας παγκοσμίως, ενώ η Sabancı Holding διαθέτει κοινές επιχειρήσεις με γνωστές εταιρίες όπως οι: Aviva, Bridgestone, Carrefour, Citigroup, Dia, Heidelberg Cement, Hilton International, International Paper, Mitsubishi Motor Co., Philip Morris, και η Verbund.

Ο όμιλος Sabancı δραστηριοποιείται σε 18 χώρες, ενώ 11 εταιρίες του είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως είναι φυσικό αρκετοί φίλοι της Ένωσης ενοχλήθηκαν στο άκουσμα της είδησης ότι μία εταιρεία από την Τουρκία θέλει να επενδύσει την ΑΕΚ, η οποία σχετίζεται άμεσα με την Κωνσταντινούπολη και τον διωγμό.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .