Image and video hosting by TinyPic

13/11/11

Πάψτε να διαμαρτύρεστε. Θα σας εκτελέσει ο Καρατζαφέρης. Φωνάξτε ζήτω ο Χίτλερ...

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης ενάντια στο χαράτσι για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ.

Στη λαϊκή συνέλευση που έγινε μετά από το κάλεσμα της εθελοντικής ομάδας δράσης Πιερίας μίλησαν μεταξύ άλλων: εκ μέρους της ομάδας ο κ. Ηλίας Τσολακίδης, καθώς και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Φλώρινας, οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στη ζοφερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε πολλές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, κάλεσαν τον κόσμο σε δράση αλληλεγγύης και αντίστασης και επέδειξαν και τον τρόπο με τον οποίο δεν θα πρέπει να πληρωθεί ο παράνομος αυτός φόρος : «Να πηγαίνουν οι πολίτες σε ένα μηχάνημα τραπέζης ΑΤΜ και να πληρώνουν μόνο το ρεύμα της ΔΕΗ και τα δημοτικά τέλη και να αφαιρούν από το συνολικό ποσό αυτό που αντιστοιχεί στο χαράτσι και αφού πάρουμε την απόδειξη αυτή μαζί με το αντίγραφο του λογαριασμού και μαζί με την ταυτότητα μας, πάμε κατόπιν και τα καταθέτουμε στις υπηρεσίες του δήμου ή άλλων φορέων που έχουν δηλώσει συμπαράσταση στους πολίτες. Αν ο δήμος συμφωνήσει να μαζεύει αυτά τα χαρτιά, τότε καλώς, αν δεν συμφωνήσει, τότε θα πάμε εμείς κάθε πρωί στις 10:00 με 13:00 και θα τα μαζεύουμε».

Στο τέλος της συγκέντρωσης συγκροτήθηκε από τη λαϊκή συνέλευση ομάδα που θα συγκεντρώνει αυτές τις αποδείξεις, αλλά και θα οργανώσει και τα επόμενα βήματα αυτού του αγώνα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .