Image and video hosting by TinyPic

21/11/11

Στην κατάληψη της εισόδου του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, προχώρησαν το πρωί κάτοικοι και φορείς του δήμου...

Στην κατάληψη της εισόδου του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, προχώρησαν το πρωί κάτοικοι και φορείς του δήμου, αντιδρώντας στην καταβολή του ειδικού τέλους ακινήτων.

Ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, επισήμανε ότι η σημερινή κινητοποίηση είναι προειδοποιητική και τόνισε ότι ο δήμος αναμένει τη διευκρινιστική εγκύλιο του υπουργείου Οικονομικών για να δει ποιές ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού αφορά η εξαίρεση από τη διακοπή του ρεύματος.

Χαρακτήρισε άδικο και παράνομο το τέλος ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, και σημείωσε ότι ο δήμος έχει καταθέσει αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας, κατά της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Τόνισε, επίσης, ότι όσοι πολίτες του δήμου αδυνατούν να πληρώσουν μπορούν να προσέρχονται στο δήμο προσκομίζοντας τον λογαριασμό και τα έγγραφα από τα οποία προκύπτει η αδυναμία τους, ώστε ο δήμος να προχωρά στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ.

Κάλεσε τέλος σε συνεργασία τις δημοτικές αρχές των όμορων Δήμων του Πειραιά, ώστε να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο ενάντια στο μέτρο.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .