Image and video hosting by TinyPic

13/11/11

Μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του βρήκε τραγικό θάνατο ένας άτυχος αλλοδαπός εργάτης...

Μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του βρήκε τραγικό θάνατο ένας άτυχος αλλοδαπός εργάτης, την ώρα που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες στην στέγη ενός σπιτιού στο χωριό Μάζι της Κόνιτσας. Ο άτυχος εργάτης έπεσε πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί από το ρεύμα.

Το δυστύχημα συνέβη χθες, τη στιγμή που ο 56χρονος επικεφαλής του συνεργείου οικοδομικών εργασιών βρισκόταν πάνω στα σιδερένια ικριώματα της σκαλωσιάς, σε ύψος περίπου επτά μέτρων. Άγνωστο πώς, έχασε ξαφνικά την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό «παγώνοντας» τους υπόλοιπους οικοδόμους που βρίσκονταν κοντά του, αλλά δεν πρόλαβαν να τον συγκρατήσουν.

Η σκαλωσιά ήταν τοποθετημένη πολύ κοντά στα καλώδια διανομής ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ και ο άτυχος εργάτης αλβανικής υπηκοότητας έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα, διερευνά το αστυνομικό τμήμα Κόνιτσας.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .