Image and video hosting by TinyPic

16/11/11

Ζήτω ο φασιστικός σοσιαλισμός...


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης σε σημερινές του δηλώσεις από το βήμα της Βουλής εξέφρασε τη στήριξή του στη νέα κυβέρνηση και στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού της χώρας, Λουκά Παπαδήμου, τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερος τεχνοκράτης, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την κρίση.

«Όταν το καραβάνι προχωράει και γαυγίζουν τα σκυλιά δεν σταματήσει, προχωράει... πόσο μάλλον αν αυτά είναι πεκινουά και κανίς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει τις γραπτές δεσμεύσεις που ζητούν οι Βρυξέλες και απευθυνόμενος στο κ. Παπαδήμο τόνισε: «Θα πάτε να τους πείτε ότι στη γλώσσα μας υπάρχουν δύο λέξεις, υπάρχει μπέσα και φιλότιμο και ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που σας στηρίζουν έχουν και μπέσα και φιλότιμο, υπογραφή δεν χρειάζεται».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε αντίθετος με το πολυπληθές κυβερνητικό σχήμα χαρακτηρίζοντάς το δυσκίνητο και απευθυνόμενος στα 37 μέλη του υπουργικού συμβουλίου από την πλευρά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. διερωτώμενος τους είπε: «Γιατί αυτή η πλεονεξία; Γιατί αυτό το κυνήγι της καρέκλας;».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .