Image and video hosting by TinyPic

28/11/11

Ιδού η χώρα που έσωσε και σώζει ο αμερικανοπολωνοεβραίος Γ. Παπανδρέου και τα τσιράκια του (Σαμαράς και Καρατζαφέρης)...

Ένας διερχόμενος παραλίγο να πληρώσει ακριβά ένα διαπληκτισμό, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Χόφμαν και Ζαμπελίου στα Κάτω Πατήσια.

Όλα συνέβησαν όταν για άγνωστη αιτία, δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν στη μέση του δρόμου.

Ο ένας από τα δύο εμπλεκόμενα άτομα, πυροβόλησε δύο φορές και τραυμάτισε στη γάμπα και την κοιλιά τον δεύτερο, ενώ ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο της συμπλοκής.

Διερχόμενος πολίτης, πιθανόν, από εξοστρακισμό, δέχθηκε μια βολίδα που τον τραυμάτισε στο χέρι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, που περιέθαλψαν το δεύτερο τραυματία, το τραύμα του είναι επιπόλαιο και μετά τις πρώτες βοήθειες αποχώρησε απ' το νοσοκομείο.

Ο τραυματίας από τη συμπλοκή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί αναμένουν τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, ώστε να επιτρέψουν οι θεράποντες ιατροί να δώσει κατάθεση.

Όπως εκτιμούν οι Αστυνομικοί, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση, θα λάβουν στοιχεία, τα οποία θα τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του δράστη.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .