Image and video hosting by TinyPic

21/11/11

Προσέξτε πόσο γελοίοι είναι οι πολιτικοί. Συζητάνε λέει για τον προϋπολογισμό, λες και δεν θα ψηφιζόταν. Βέβαια εμείς ο λαός είμαστε ακόμα πιο γελοίοι που τους πιστεύουμε...

Ξεκινά σήμερα η επεξεργασία του προϋπολογισμού του 2012 στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Ο νέος προϋπολογισμός περιλαμβάνει επιπλέον φόρους ύψους 3,6 δισ. ευρώ, τους οποίους θα κληθούν να πληρώσουν μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, αγρότες και ιδιοκτήτες ακινήτων.

Η συζήτηση του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια μπορεί να αρχίσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί σε πέντε συνεδριάσεις, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα. Ο απολογισμός και ισολογισμός του κράτους θα συζητηθούν και φέτος ξεχωριστά.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, τα φορολογικά έσοδα προβλέπεται ότι θα αυξηθούν κατά 7,1% στα 53,301 δισ. ευρώ. Η αύξηση θα προέλθει από τα φορολογικά μέτρα που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και την απόδοση των μέτρων που ελήφθησαν πρόσφατα, όπως το έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας κ.ά..

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .