Image and video hosting by TinyPic

19/11/11

«Λύμπε» και Λεονάρντο... καθάρισαν...

Με δύο γκολ των... μόνιμων σκόρερ της στο πρωτάθλημα, Λυμπερόπουλου (13΄) και Λεονάρντο (65΄) η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για την ΑΕΚ. Στο 13΄, μετά από κόρνερ του Λεονάρντο και γυριστή κεφαλιά του Μπέλεκ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος με προβολή πέτυχε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, από λάθος του Δέλλα, ο Χούλι πέρασε και τον Αραμπατζή, αλλά αστόχησε σε κενή εστία, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα στα πρώτα 45 λεπτά.

Νέα κλασική ευκαιρία για την ομάδα της Τρίπολης στο 22΄, όταν ο Μπρέσκα "έφυγε στην πλάτη" του Δέλλα μπήκε στην περιοχή, αλλά ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ πρόλαβε την τελευταία στιγμή έβαλε την προβολή και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη (στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Τρίπολης) μπορεί να βρισκόταν πίσω στο σκορ, αλλά ήταν εκείνη που έχανε τις ευκαιρίες. Στο 40΄, μάλιστα, πέτυχε γκολ με τον Ράγιος, αλλά σωστά ακυρώθηκε από το διαιτητή καθώς ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος, όπου η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και μέσα στα πρώτα 10 λεπτά είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Λυμπερόπουλο και Λεονάρντο να "καθαρίσει" το ματς. Στην πρώτη ο Χακόμπο απέκρουσε το σουτ του Μεσσήνιου, ενώ στη δεύτερη το πλασέ του Βραζιλιάνου πέρασε σύριζα από το αριστερό δοκάρι. Στο 65΄, όμως, ο Βραζιλιάνος δεν αστόχησε και με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0 (τέταρτο εφετινό του τέρμα)

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .