Image and video hosting by TinyPic

20/11/11

Χωρίς νικητή τελείωσε το μεγάλο "ντέρμπι"


Χωρίς νικητή τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, χάρη στα τέρματα των Ζέκα (17') και Τζεμπούρ (48'), αποτέλεσμα που διατήρησε τους «πράσινους» αήττητους και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Ενώ ισοφάρισε γρήγορα στο δεύτερο μέρος, στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του κι έδωσε τη δυνατότητα στους Πράσινους να...ανέβουν πιο ψηλά και να βγουν από την άμυνά τους.

Ένας Παναθηναϊκός που σε καμία περίπτωση δεν ήταν η ομάδα που θαύμασαν οι φίλαθλοι στα προηγούμενα παιχνίδια, εάν εξαιρέσει κανείς ένα μικρό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμη, όμως, και σε μία μέτρια βραδιά του, το συγκρότημα του Φερέιρα πέρασε χωρίς ήττα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος...

Παρά το ότι ο Ολυμπιακός ασκούσε πίεση πολύ ψηλά από το ξεκίνημα, ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα. Στην πρώτη αξιόλογη επιθετική τους προσπάθεια οι Πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .