Image and video hosting by TinyPic

24/11/11

Ο Βενιζέλος είναι χαρούμενος που θα ξεκάνει μερικούς ραγιάδες ακόμα. Κοιμηθείτε και θα μας πάρει επιτέλους και τους καναπέδες...

Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε σήμερα να εξουσιοδοτήσει τον κ. Βενιζέλο να συντονίσει ένα οριζόντιο νομοσχέδιο στο οποίο θα περιληφθούν ρυθμίσεις που είναι απολύτως αναγκαίες για την προώθηση του προγράμματος και των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, να συντονίσει τα υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης για να ξεμπλοκαριστούν τα ζητήματα του κεφάλαιο «μεγάλα έργα-οδικοί άξονες» και να χειριστεί το θέμα μιας συμφωνίας με τη Siemens προκειμένου να επέλθει μια συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, σε συνεργασία με συναρμόδια υπουργεία (Υπ. Δικαιοσύνης, Υπ. Υποδομών), ώστε να τερματιστεί η εμπλοκή σε διάφορα έργα, όπως αυτά του μετρό.

Στην αρχή της συνεδρίασης, έγινε μια ενημέρωση από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και στη συνέχεια από τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο για τη διαδικασία του προϋπολογισμού, το πώς θα εξελίσσεται το χρονοδιάγραμμα μετά και την επιστολή Σαμαρά (πώς θα αποσταλούν οι υπόλοιπες επιστολές) και την προετοιμασία του Eurogroup της 29ης Νοεμβρίου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .