Image and video hosting by TinyPic

16/11/11

Απέβαλε η σύζυγος Γάλλου διπλωμάτη...

Ο Ισραηλινός πρέσβης στη Γαλλία, Γιοσί Γκαλ, εκλήθη σήμερα, στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών για την υπόθεση της ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής την Κυριακή στη Γάζα, παράπλευρη απώλεια της οποίας ήταν η αποβολή της συζύγου Γάλλου διπλωμάτη, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Υπενθυμίσαμε στον πρεσβευτή του Ισραήλ το βαθμό στον οποίο λυπούμαστε βαθύτατα για τις συνέπειες της επιδρομής αυτής για τον πρόξενό μας στη Γάζα και τα μέλη της οικογένειάς του», και ότι είναι σημαντικό «να αποφεύγεται οποιαδήποτε επίθεση σε αμάχους», σημειώνει ο εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, Μπερνάρ Βαλερό, σε ανακοίνωσή του.

Κατά την επιδρομή αυτή η οποία είχε στόχο αστυνομικό τμήμα, ο Γαλλοπαλαιστινιακής υπηκοότητας διπλωμάτης Ματζί Σακουρά τραυματίστηκε ελαφρά, όπως και η σύζυγός του, η οποία ήταν δύο μηνών έγκυος και απέβαλε στη συνέχεια, καθώς και μία από τις κόρες τους, ηλικίας 13 ετών.

Από την επίθεση αυτή κατά την οποία ερρίφθησαν τέσσερις πύραυλοι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπέστη επίσης ζημιές το σπίτι της οικογένειας, κοντά στην Μπέιτ Λάχια, σε απόσταση 200 μέτρων από το αστυνομικό τμήμα που είχε στόχο ο ισραηλινός στρατός.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .