Image and video hosting by TinyPic

26/11/11

Ένας 19χρονος εθνοφρουρός τραυματίστηκε σοβαρά...

Ένας 19χρονος εθνοφρουρός τραυματίστηκε σοβαρά σε δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και εισήχθη στο χειρουργείο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Υπαστυνόμος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, Βάσος Σπύρου, «λίγο πριν τις τρεις σήμερα το πρωί, όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο από τη Δεκέλεια προς τον Πρωταρά, σε κάποιο σημείο έξω από το Ξυλοφάγου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κτύπησε πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και κατέληξε πίσω από την περίφραξη του αυτοκινητόδρομου μέσα σε αυλάκι».

Πρόσθεσε ότι εντός του οχήματος υπήρχαν ακόμα τρεις νεαροί που μαζί με τον οδηγό είναι όλοι εθνοφρουροί και κατάγονται οι δύο από το Παραλίμνι και οι δύο από τη Δερύνεια.

Ανέφερε ακόμα ότι «από το δυστύχημα και οι τέσσερις εθνοφρουροί τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες οι δύο απολύθηκαν. Ενας στρατιώτης κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο και ο τέταρτος, ένας 19χρονος , λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο» αφού φέρει τραύματα στο κεφάλι.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .